Site Overlay

Totals Against Moneyline

To je dobra rešitev za stave na hokej za posameznike, ki želijo večje izplačilo, da ustreza vašemu priljubljenemu vrhu, vendar morajo biti ekipa, da lahko zmagate, ne da bi potrebovali dodaten čas. NBA moneylines in NBA pass on wagers sta nekaj najpomembnejših segmentov v smislu stav za vaš korak v ligi NBA. Ker je razlika med tema dvema včasih znatna, se nekatere dni zdijo najnovejše stave, če verjamete ali ne, primerljive. Če smo resnici na ljubo, obstaja velik favorit, sicer velik podcenjevalec v navdušeni video igri NBA, lahko smo pripravljeni videti precej visoko razpršitev naštejmo 15 vprašanj. Vendar bi moral novi podložnik izgubiti z manj kot 14. To je enostavna stava in ta ekipa pogosto zmaga v dobri obliki spletne igre.

  • Razlika med -2,5 in -3 v ligi NFL poskusi velika, zato mora biti srčna površina.
  • Če ima skupina samo 20 odstotkov stav, vendar 50 odstotkov vašega denarja, v mnogih okoliščinah to pomeni, da ostri ljudje, kot so en in vi, bledijo v javnosti.
  • Igre na srečo na valutnih linijah so v največjih športih v Ameriki.
  • Novi Patrioti veljajo za dobro ekipo, vendar so kljub temu uničili Eagles glede Extremely Bowl 2018, kljub temu, da so bili naklonjeni s 5,5 odstotki zmag.
  • Ob tem pa preverite posebno zakonodajo vaše športne stavnice, s katero igrate, da se prepričate, ali boste odkrili predpise.
  • Sestavljalci kvot pogosto ocenijo sorodstvene slabosti in prednosti vsakega posameznika, preden začnejo igrati kvote za tekmo.

Morda je najbolj smiselno imeti denarne stave način, da nudijo možnost, da imate velik rezultat, ker je provizija pogosto velika za vašega slabšega v skladu s priložnostjo. Ameriško priložnost, znano kot denarna priložnost, večinoma uporabljajo spletna mesta, namenjena hazarderjem na športnih dogodkih v Združenih državah. BetYep.com je pravzaprav drugačna pripomba in lahko spletno mesto z nogometnimi poročili primerjate z informiranimi spletnimi stavnimi stranmi, da igralcem pomagate naleteti na visoke stavnice, vi pa lahko zdaj ponujate. Edinstveni športni dogodki in naključna navodila, ki jih pripravim na spletni strani, so namenjeni samo zabavi.

Čeprav ne, se kvote pogosto spreminjajo med sestavo novih denarnih linij in začetkom igre, čeprav so enake nič, je mogoče Stava 10bet najti nove napredke, ki bodo nadomestili pričakovani izid. Klub, ki ima priložnost +150, plača 150 $ za odlično stavo 100 $, če ste skupina, ki ima denarno linijo -150, pomeni stavo 150 $, ki vam pomaga zaslužiti 100 $. Ne glede na to, naslov igre ponavadi vsebuje dve samozavestni denarni liniji ali dve slabi denarni liniji, prvo samozavestno popolnoma novega slabega igralca in izrazito negativnega svežega favorita. Dobiček stran od stav na denarni liniji zahteva novo uravnoteženje izpostavljenosti in lahko dobite nagrado.

Totals Against Moneyline

Nove stave Moneyline, sicer s fiksnimi kvotami, so obstajale, ko se je začelo stavljanje. Kasneje je bila rešitev za ZDA od poznih 19. stoletja. Ni se vam treba obremenjevati z razvojem točk, skupnim seštevkom ali drugimi ovirami.

Bi bilo veliko bolje Stava The new Give Ali celo Moneyline? | Stava 10bet

Te vrste količin se kratkoročno razlikujejo, kjer lahko igranje različnih prednostnih iger prinese dobiček. Na primer hišne priljubljene ekipe, ko se soočijo z divizijskimi tekmeci. Lahko najdete prednosti in slabosti in ta stava bo veliko bolj privlačna za svežega igralca.

NFL Odds And you can Betting Contours

Najdete lahko na tisoče dodatkov z vsega sveta, ki potekajo vsak teden, in predpostavimo, da je čisto nov zmagovalec vsakega od teh. V bistvu, v videoigri NFL med Seahawks in vi lahko Eagles, vaša lastna stava pride na vrsto za tiste, ki resnično najdejo zmagovalca svoje spletne igre, ko igrajo na povsem novi denarni liniji. Očitno postane manj težko, ko je na voljo nič povezav in veliko nogometa ponuja samo eno, ki jo je mogoče osvojiti. Golf je igra, v kateri igra nekaj športnikov; lahko tudi samo eden prevlada in ni nobenih potegov. Svoj denar lahko položite na igralca A, drugače pa na igralca B, da osvoji nove barve. Iz zgornjega primera sta stavi na denarno linijo Celtics +105 in Hawks -125.

Hokej, košarka, nogomet, medtem ko nekateri

Totals Against Moneyline

Legalizirano na internetnih stavah, tako da dejansko obstaja velika možnost, da živite v odlični državi, kjer lahko izbirate na spletu, sicer pa svojo državo omejite na to, da jim to dovoli. Odlična funkcija prenosa +2,5, ki jo bo potreboval novi podskupinec za dokončne dobitke, drugače odstranite nekaj elementov za varnost. Tako kot karkoli ste mi povedali v prejšnjem področju, razmik od +2,5 v športnih dogodkih in morda bejzbolu pomeni dober dvoboj stran od dveh precej izenačenih moštev.

Prednosti kvantitativne teniške možnosti

Kvota za vaš nižji od je -115, kar bi sprožilo plačilo od 186,95 $ do odlične stave 100 $. Če igram 10 $ in jih imam tukaj, mi takoj vrne 26,31 $, če Jets izgubijo od 1, sicer dobijo. Če želite izračunati najnovejše mišljene donosne kvote kvot, si oglejte naš lastni pretvornik denarne linije.

Če ocena poskusi Cincinnati, stava na nove Bengalse ustvari zmago iz 1 / 2-del. Imejte v mislih, da je bil pitching popoln razlog za to, da ste sami izbirali in morda napovedovali. Vendar pa je klub, ki je pravkar dosegel nizko točkovanje, saj mladiček ni varen in boste redko imeli škodljivo stavo. Takoj potem, ko je ekipa dokazala, da bo žogica za golf hitro rešila težavo stran od veliko bolj usposobljenih klubov, ima večjo vrednost kot preprosto ekipa, ki ji je bila sreča 5 domačih proti Jenkijem. Ko stavite na povsem nov ML, izberete tistega, za katerega mislite, da običajno zmaga na svežem turnirju. Ni natančno oštevilčeno, koliko rezultatov skupine doseže ali koliko dejanj zmaga, ker preprosto morajo več oceniti sovražnika.

Totals Against Moneyline

Za mnoge, ki na NFL določijo denarni razpon stave in tudi višino zaključka igre, bi bila stava ustvarjena vrzel. V popolnoma novih 12 mesecih lige NFL 2022 je bilo preprosto nekaj žrebov, kar dokazuje, kako redek pojav je pravzaprav zavoj. V rednih 12 mesecih je na voljo 272 iger o tem, kaj bi lahko potencialno stavili pri novem razponu valut.